Ugrás a tartalomra

Megalakulásának 12. évfordulóját ünnepli a Szerb Haladó Párt

2020.10.21
13:12
2020.10.21
17:29
Forrás
Tanjug
Az évforduló kapcsán Miloš Vučević, a párt alelnöke elmondta, hosszú utat tettek meg a megalakulás óta, sokkal tapasztaltabbak és felelősségteljesebbek.

 Rámutatott arra is, hogy a Szerb Haladó Párt népszerűsége, valamint támogatottsága jelen pillanatban történelmi csúcson van. Mindazonáltal Szerbia érdeke felülmúlja a párt érdekeit - tette hozzá.

Miloš Vučević, alelnök, Szerb Haladó Párt: „Pártként nemcsak, hogy készen állunk elemezni azt, ahogyan az elmúlt 12 évben dolgoztunk, hanem mindenekelőtt jobban összpontosítunk a jövőre, hogy beszéljünk azokról az időkről és kihívásokról, amelyek várnak ránk. Sokkal tapasztaltabbak vagyunk, tudatában a hatalmas, megismétlem hatalmas felelősségünknek.”

évforduló
SZHP
Szerb Haladó Párt

Most

15:11, Frissítve: 17:12

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.