Ugrás a tartalomra

Megfertőződött Trócsányi László EP-képviselő

2020.08.28
16:42
2020.08.28
16:56
Forrás
MTI
Kimutatták a koronavírust Trócsányi László európai parlamenti képviselő, volt magyar igazságügyi miniszter szervezetében.

A Fidesz EP-képviselője pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: jelenleg hatósági karanténban van, megtette a szükséges óvintézkedéseket és közreműködik a vizsgálatok elvégzésében. Munkáját gyógyulásáig itthonról folytatja - tette hozzá.
 

A fideszes Hende Csaba és a KDNP-s Nacsa Lőrinc is házi karanténba került, mert találkozott a hétvégén Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatóval, akinél koronavírus-fertőzést mutatott ki a teszt - közölte a Fidesz-frakció pénteken az MTI-vel.

Hende Csaba frakcióvezető-helyettes, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, valamint Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője házi karanténba került, mindkettejük tesztje negatív lett - tájékoztattak. Hangsúlyozták, a vírus továbbra is jelen van az országban, ezért a kormánypártok arra kérnek mindenkit, hogy legyen elővigyázatos, ezzel segítve a védekezést.

Több kormánytag, köztük Gulyás Gergely, Orbán Balázs, Varga Judit, Kovács Zoltán, Dömötör Csaba, Farkas Örs is azután került karanténba, hogy részt vettek egy hétvégi magánrendezvényen, ahol találkoztak a később koronavírussal diagnosztizált Hollik Istvánnal.

Trócsányi László
EP-képviselő
magyar
koronavírus
karantén
Hollik István
teszt
pozitív

Most

16:12, Frissítve: 16:54

Negyedik napja keresik az eltűnt kislányt

Speciális mentőcsapatok érkeztek a helyszínre, most ők vizsgálják át a területet. Az alagutakat, a földalatti csatornákat és az aknákat is átvizsgálják. Igor Jurić szerint furcsák a kislány eltűnésének körülményei.
15:47

28. Rákóczi Mozgótábor – Pályázati felhívás

Vegyél részt a kanadai Rákóczi Alapítvány 2024-es Diákok Határok Nélkül Programjában! Tölts egy élménydús kirándulást Magyarországon! Ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez és köss életre szóló barátságokat!
13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.