Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Meghívást kapott Moszkvába a szerb külügyminiszter

2022.06.07
17:36
2022.06.07
21:27
Forrás
Tanjug
Szerbia nagy örömmel fogadta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter meghívását, amelyben arra kéri Nikola Selakovićot, hogy látogasson el Oroszországba, és ezzel kapcsolatban már kiadták a megfelelő utasításokat – közölte Alekszandr Bocan-Harcsenkó.

Oroszország belgrádi nagykövete kommentálta egyes országok közelmúltbeli lépéseit is, hogy megakadályozzák Lavrov tegnapra tervezett belgrádi látogatását.

Nikola Selaković szerb külügyminiszter bízik abban, hogy a két ország a provokációk ellenére tovább fejleszti kapcsolatait, a párbeszédét és az együttműködését, írja a TASS orosz hírügynökség.

Oroszország
Szerbia
Moszkva
Szergej Lavrov

Most

13:35

Búcsút tartottak Moholon

A Szent Mihály-kisbúcsú az egykori moholi zárdaiskola kápolnájának címünnepe, valamint a Moholról Doroszlóra induló gyalogos zarándokok Rózsafüzér Királynőjének szentelt és felajánlott fogadalmi napja is.
12:57, Frissítve: 13:05

Migránsügyben a helyzet változatlan

Tele van az erdő migránsokkal Szabadka külvárosában, a magyar határhoz közeli Makkhetes városrészben. A helyiek be sem mernek menni az egykor népszerű, hatalmas kirándulóhelyre.
11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.