Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Meghívást kapott Moszkvába a szerb külügyminiszter

2022.06.07
17:36
2022.06.07
21:27
Forrás
Tanjug
Szerbia nagy örömmel fogadta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter meghívását, amelyben arra kéri Nikola Selakovićot, hogy látogasson el Oroszországba, és ezzel kapcsolatban már kiadták a megfelelő utasításokat – közölte Alekszandr Bocan-Harcsenkó.

Oroszország belgrádi nagykövete kommentálta egyes országok közelmúltbeli lépéseit is, hogy megakadályozzák Lavrov tegnapra tervezett belgrádi látogatását.

Nikola Selaković szerb külügyminiszter bízik abban, hogy a két ország a provokációk ellenére tovább fejleszti kapcsolatait, a párbeszédét és az együttműködését, írja a TASS orosz hírügynökség.

Oroszország
Szerbia
Moszkva
Szergej Lavrov

Most

22:06

Elfogadták a képviselők a jelentést

A köztársasági parlament képviselői közül 154-en szavaztak igennel, 23-an nemmel a Pristinával folytatott párbeszédről szóló jelentésre, amely a tavaly szeptembertől idén január közepéig terjedő időszakra vonatkozik.
21:17

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.