Ugrás a tartalomra
Pixabay

Meghozták a nemzeti tanácsi választásokkal kapcsolatos határidőket

2018-08-21
14:47
2018-09-05
10:50
Forrás
Tanjug
Október 19-e a külön választói névjegyzék véglegesítésének és a választási listák leadásának a dátuma.

Október 19-én éjfélig lehet leadni a nemzeti tanácsi választásokon induló jelölteket tartalmazó listákat - erről is döntött keddi ülésén a Köztársasági Választási Bizottság. Öt napra rá, vagyis október 24-én hirdetik ki az elfogadott választási listákat a Hivatalos Közlönyben. A nemzetiségi választói névjegyzékeket október 19-ig véglegesítik. A nemzeti tanácsi választásokat november 4-én tartják, a hivatalos eredményeket november 8-án 20 óráig teszik közzé.

nemzeti tanácsi választások 2018
határidők

Most

17:55, Frissítve: 19:41

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.