Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Megismételt nemzeti tanácsi választás Versecen és Fehértemplomon

2018-11-14
11:39
Forrás
Tanjug
Megismételt nemzeti tanácsi választást tartanak ma Versecen és Fehértemplomon - tájékoztatott a Köztársasági Választási Bizottság.

Versecen a Román Nemzeti Tanács, míg Fehértemplomon a Cseh Nemzeti Tanács tagjaira voksolhatnak. A szavazóhelyeket reggel 7-kor nyitották meg, és este 8 óráig járulhatnak az urnák elé a polgárok.

Nemzeti tanácsi választások 2018
versec
Fehértemplom

Most

22:04

Százezrek tüntettek békésen Hongkongban

Több százezren tüntettek békésen vasárnap Hongkongban, azt mutatva, hogy a mozgalom továbbra is széles támogatást tud maga mögött a nemzetközi repülőtér működését megbénító ülőtüntetés után is.
21:35, Frissítve: 21:41

Kiirtotta családját egy orosz tizenéves

Meggyilkolta családjának öt tagját, majd önmagával is végzett egy tizenéves a Volga-menti Uljanovszk megye Patrikejevo falujában - jelentették vasárnap orosz hírügynökségek.
16:10, Frissítve: 16:48

Dinnyét vegyenek!

A közkedvelt nyári gyümölcs kilóját a szabadkai tejpiacon már 15 dinárért is meg lehetett vásárolni a hétvégén. Vasárnap rengeteg friss terméket kínáltak az árusok, de vásárolókból sem volt hiány.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.