Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

Megkezdte a kormányalakításról szóló konzultációkat Aleksandar Vučić szerb elnök

2020-07-14
11:36
2020-07-14
14:19
Forrás
Tanjug
Először a kisebbségi pártokkal egyeztet, majd a SPAS nevű koalícióval, utána a Szerbiai Szocialista Párttal, végül pedig a Szerb Haladó Párttal.

Ma délelőtt az Albán Demokrata Alternatíva képviselőivel egyeztetett.
Holnapra tűzték ki a megbeszélés időpontját Muamer Zukorlićtyal, az Igazság és Megbékélés Pártja elnökével, valamint az államfő ugyancsak szerdán találkozik a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével, Pásztor Istvánnal is.

Július 17-én, pénteken kilenc órakor konzultál Vučić a Szerb Patrióta Szövetség vezetőjével, Aleksandar Šapićtyal, július 20-án, hétfőn pedig Ivica Dačićtyal, a Szerbiai Szocialist Párt elnökével. A Szerb Haladó Párttal várhatóan július 21-én, kedden egyeztet.

kormányalakítás
kormányalakítási tárgyalás
Aleksandar Vučić
koalíció

Most

20:57, Frissítve: 21:07

Liam Neeson filmje maradt az első helyen

Az eredmények meg sem közelítik a pandémia előtti számokat, mivel a mozik alig több mint fele tart nyitva, a legnagyobb városok, köztük New York és Los Angeles filmszínházai határozatlan időre bezártak - írta a Variety.com.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.