Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megköszönte a támogatást Pásztor István

2018-11-05
11:52
2018-11-05
12:02
Forrás
Közlemény
Kiemelte, szeretné világossá tenni, hogy az új összetételű, a Magyar Összefogás által vezetett MNT minden vajdasági magyar ember érdekét kívánja képviselni.

Megköszönte Pásztor István a támogatást minden vajdasági magyar szavazópolgárnak, aki a Magyar Összefogás listájára szavazott. A szöveg szerint ezzel megerősítették az eddig elvégzett munkát, amit Hajnal Jenő vezetésével a Magyar Összefogás listáján bejutott képviselők tovább fognak vinni. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke hangsúlyozza, olyan erőt jelentenek a Magyar Összefogásra leadott szavazatok, amit munkával fognak visszaigazolni. Kiemelte, szeretné világossá tenni, hogy az új összetételű, a Magyar Összefogás által vezetett MNT minden vajdasági magyar ember érdekét kívánja képviselni, tehát azokét is, akik szavazatukkal a mozgalmas listát erősítették.

Pásztor István úgy fogalmazott, az elsöprő többség támogatásával a háta mögött a tegnap esti sajtótájékoztatóján kinyújtotta a kezét a Magyar Mozgalom irányába, világossá téve, hogy új lapot kezdhetnek. A VMSZ vezetője szerint Zsoldos Ferenc, az MM listavezetője a sajtótájékoztatóra reagálva kijelentette, hogy az eddigi úton haladnak tovább. Pásztor azt írja, ezt tudomásul veszik, több energiát erre nem fognak fecsérelni.

Nemzeti tanácsi választások 2018
Pásztor István
Magyar Összefogás

Most

19:58, Frissítve: 07:28

Ramush Haradinajt Hágában hallgatják ki

A volt koszovói miniszterelnököt a háborús bűnöket vizsgáló különleges bíróság idézte be. Amennyiben nem emelnek ellene vádat, ismét indul a miniszterelnöki posztért - jelentette be elutazása előtt.
16:47

Újabb hőhullám sújtja Olaszországot

Olaszország északi és középső térségeiben kedden közepes, szerdától a legmagasabb szintű hőségriadó lesz életben az Afrikából érkező hőhullám miatt, amely ismét negyven fokra emeli a hőmérsékletet.

Népszerű