Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megköszönte a támogatást Pásztor István

2018-11-05
11:52
2018-11-05
12:02
Forrás
Közlemény
Kiemelte, szeretné világossá tenni, hogy az új összetételű, a Magyar Összefogás által vezetett MNT minden vajdasági magyar ember érdekét kívánja képviselni.

Megköszönte Pásztor István a támogatást minden vajdasági magyar szavazópolgárnak, aki a Magyar Összefogás listájára szavazott. A szöveg szerint ezzel megerősítették az eddig elvégzett munkát, amit Hajnal Jenő vezetésével a Magyar Összefogás listáján bejutott képviselők tovább fognak vinni. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke hangsúlyozza, olyan erőt jelentenek a Magyar Összefogásra leadott szavazatok, amit munkával fognak visszaigazolni. Kiemelte, szeretné világossá tenni, hogy az új összetételű, a Magyar Összefogás által vezetett MNT minden vajdasági magyar ember érdekét kívánja képviselni, tehát azokét is, akik szavazatukkal a mozgalmas listát erősítették.

Pásztor István úgy fogalmazott, az elsöprő többség támogatásával a háta mögött a tegnap esti sajtótájékoztatóján kinyújtotta a kezét a Magyar Mozgalom irányába, világossá téve, hogy új lapot kezdhetnek. A VMSZ vezetője szerint Zsoldos Ferenc, az MM listavezetője a sajtótájékoztatóra reagálva kijelentette, hogy az eddigi úton haladnak tovább. Pásztor azt írja, ezt tudomásul veszik, több energiát erre nem fognak fecsérelni.

Nemzeti tanácsi választások 2018
Pásztor István
Magyar Összefogás

Most

07:51, Frissítve: 08:02

Bácskossuthfalva falunapot ünnepelt

A több héten át zajló sport- és kulturális események után szombaton kiosztották a falu elismeréseit. A faludíjat a hetven éve működő Nyugdíjas Egyesület kapta. Grillparty, majd művelődési műsor volt.
20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.