Ugrás a tartalomra

Megköszönte a támogatást Pásztor István

2018.11.05
11:52
2024.03.19
08:43
Forrás
Közlemény
Kiemelte, szeretné világossá tenni, hogy az új összetételű, a Magyar Összefogás által vezetett MNT minden vajdasági magyar ember érdekét kívánja képviselni.

Megköszönte Pásztor István a támogatást minden vajdasági magyar szavazópolgárnak, aki a Magyar Összefogás listájára szavazott. A szöveg szerint ezzel megerősítették az eddig elvégzett munkát, amit Hajnal Jenő vezetésével a Magyar Összefogás listáján bejutott képviselők tovább fognak vinni. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke hangsúlyozza, olyan erőt jelentenek a Magyar Összefogásra leadott szavazatok, amit munkával fognak visszaigazolni. Kiemelte, szeretné világossá tenni, hogy az új összetételű, a Magyar Összefogás által vezetett MNT minden vajdasági magyar ember érdekét kívánja képviselni, tehát azokét is, akik szavazatukkal a mozgalmas listát erősítették.

Pásztor István úgy fogalmazott, az elsöprő többség támogatásával a háta mögött a tegnap esti sajtótájékoztatóján kinyújtotta a kezét a Magyar Mozgalom irányába, világossá téve, hogy új lapot kezdhetnek. A VMSZ vezetője szerint Zsoldos Ferenc, az MM listavezetője a sajtótájékoztatóra reagálva kijelentette, hogy az eddigi úton haladnak tovább. Pásztor azt írja, ezt tudomásul veszik, több energiát erre nem fognak fecsérelni.

Pásztor István
Magyar Összefogás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.