Ugrás a tartalomra
ANJUG/ STR

Meglátogatta a tragikus lövöldözések sérültjeit a szerb elnök

2023.05.25
17:48
Forrás
Novosti
Aleksandar Vučić azokat kereste fel a Szerbiai Klinikai Központban, akik súlyos egészségi állapotban vannak, miután túlélték a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában és a Smederevónál lévő Malo Orašjében történt lövöldözéseket.

Vučić reméli és hisz benne, hogy lesz elég erejük kitartani, és végül győzni fognak. Imádkozom az életükért és a gyors felépülésükért - olvasható az államfő Instagram-oldalán.

Aleksandar Vučić

Most

15:20, Frissítve: 15:26

Később érik a feketicsi meggy

A szokásosnál hidegebb és csapadékosabb időjárás miatt a termés is károsodhat. A termelők szerint a gyümölcsöt az alacsony felvásárlási ár miatt nem érdemes eladni, ezért feldolgozva próbálják értékesíteni.
13:43, Frissítve: 13:53

Kétnyelvű zenés irodalmi est Pancsován

Petőfi 200 Zmaj 190 címmel tartottak kétnyelvű zenés irodalmi estet a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az évfordulókat.
13:21, Frissítve: 13:52

Július elsejétől drágul a cigaretta Szerbiában

Ez lesz a második áremelés idén és valószínűleg a szokásos 10 dinárral drágul majd. A drágulás oka a 2020 végén elfogadott jövedéki naptár, amely szerint 2025-ig minden január és július elején 1,5 dinárral emelik a cigaretta utáni külön jövedéki adót

Népszerű