Ugrás a tartalomra
TANJUG/EDIB TAHIROVIC/bs

Megmozdulás Podgoricában

2020.09.06
22:04
Forrás
Szerbiai RTV, FoNet
Összegyűltek az emberek Podgorica központjában, a szervezők a montenegrói hazafias szervezetek voltak - tudósít a Szerbiai RTV.
TANJUG/ANDJELKO UTJESANOVIC/bs

A megmozdulást válaszként szánták a parlamenti választásokat követő ellenzéki győzelmi ünneplésre. A jelenlévők a független polgári Montenegró védelmében gyűltek össze.

A podgoricai Függetlenség tere megtelt emberekkel, akik piros zászlókat lobogtattak, és piros, valamint sötétzöld öltözékben voltak. Azt kiabálták, Viva Montenegro, és azt is, hogy ez nem Szerbia.

Az ottani rendőrség becslése szerint mintegy 50 ezren lehettek Podgorica központjában. A híradások szerint a demonstráció incidensek nélkül ért véget.

TANJUG/ANDJELKO UTJESANOVIC/bs
Montenegró
Podgorica
tiltakozás
megmozdulás

Most

07:52, Frissítve: 10:36

Ismét fellángolhat a gázai-izraeli harc

zrael a Gázai övezetből útnak indított gyújtóléggömbökre válaszul ismét légitámadásokat hajtott végre a Hamász létesítményei ellen – tudatta csütörtök éjjel az izraeli hadsereg.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.