Ugrás a tartalomra

Megvan a többség

2012-06-09
17:57
A Demokrata Pártnak és a Szerbiai Szocialista Pártnak a Liberális Demokrata Párt és a Szerbia Egyesült Régiói tömörülés nélkül is megvan a parlamenti többsége – írja a Press napilap
A Demokrata Pártnak és a Szerbiai Szocialista Pártnak a Liberális Demokrata Párt és a Szerbia Egyesült Régiói tömörülés nélkül is megvan a parlamenti többsége – írja a Press napilap. A koalíció ugyanis a nemzeti közösségek pártjaival, a Szerb Megújhódási Mozgalommal és a Maja Gojković vezette Néppárttal 126 képvielővel rendelkezne a 250 férőhelyes szerbiai parlamentben.parlament
választás
Politika

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.