Ugrás a tartalomra
Tanjug/EdibTahirovic

Mélységesen elítéli a vandál cselekedetet a Magyar Mozgalom

2019.04.23
22:59
Forrás
Közlemény
Ezt írják közleményükben, amelyben arra reagáltak, hogy ismeretlen tettesek horogkereszteket festettek Magyarország belgrádi nagykövetségének épületére.

Mint fogalmaznak: minősíthetetlennek tartják a politikai véleménynyilvánításnak ezt a durván sértő módját, és mélységesen elítélik az ismeretlen elkövetők aljas tettét. Az írásban reményüket fejezik ki, hogy az elkövetőket a rendőrség mielőbb kézre keríti, és a tettesek megkapják méltó büntetésüket. A Magyar Mozgalom ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy ez a vandál cselekedet nem lesz kihatással a szerb-magyar kapcsolatokra sem Szerbiában, sem az államközi kapcsolatokban.

Magyar Mozgalom

Most

20:21

A portugálok ellen javítottak a németek

A német válogatott egygólos hátrányból fordítva magabiztos, 4-2-es győzelmet aratott a portugál csapat felett a labdarúgó Európa-bajnokság magyar érdekeltségű F csoportjának második fordulójában, Münchenben.
18:01, Frissítve: 19:10

Focizni jó – minden korosztálynak

Családi napot tartott a hajdújárási Vinogradar Futballklub. Az esemény alkalmával a gyerekek mellett a szülők is összemérhettél erejüket a pályán, illetve új tagok felvételére is sor került.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.