Ugrás a tartalomra
Tanjug/EdibTahirovic

Mélységesen elítéli a vandál cselekedetet a Magyar Mozgalom

2019-04-23
22:59
Forrás
Közlemény
Ezt írják közleményükben, amelyben arra reagáltak, hogy ismeretlen tettesek horogkereszteket festettek Magyarország belgrádi nagykövetségének épületére.

Mint fogalmaznak: minősíthetetlennek tartják a politikai véleménynyilvánításnak ezt a durván sértő módját, és mélységesen elítélik az ismeretlen elkövetők aljas tettét. Az írásban reményüket fejezik ki, hogy az elkövetőket a rendőrség mielőbb kézre keríti, és a tettesek megkapják méltó büntetésüket. A Magyar Mozgalom ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy ez a vandál cselekedet nem lesz kihatással a szerb-magyar kapcsolatokra sem Szerbiában, sem az államközi kapcsolatokban.

Magyar Mozgalom

Most

09:51, Frissítve: 10:03

Tanyavilág, ahogyan Gallusz László látja

Tanyák, Sorsok – Tanyasorsok címmel jelent meg Gallusz László nyugalmazott újságíró, műsorszerkesztő legújabb, önálló kötete, amelyben a bácskai és bánáti tanyavilág múltját és jelenét mutatja be.
21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.