Ugrás a tartalomra

Menczer: Ha a kormány nem áll ki a külhoni magyarokért, akkor senki nem fog

2021.10.18
21:33
2021.10.18
21:45
Forrás
MTI
A magyar kormány mindig a párbeszéd pártján áll a szomszédos országokkal - mondta a magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.

Ha a kormány nem áll ki a külhoni magyarokért, akkor senki nem fog - mondta Menczer Tamás. Egy budaörsi kiállításmegnyitón a magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára úgy fogalmazott: "Amelyik magyar politikus az egyik magyart elárulja, az bármikor elárulja a másikat is, aki elárulja a külhoni magyarokat, az bármikor képes elárulni a határon belüli magyarokat is".

Menczer hangsúlyozta: a kormány felfogása szerint minden magyar felelős minden magyarért. A politikus a Magyar táj magyar ecsettel című kiállítás megnyitóján mondott beszédet. A tárlat Polgár Marianne Bánffy Miklós-díjas grafikus képeit mutatja be.

Menczer Tamás

Most

12:09

Tréfás tanári hangverseny Magyarkanizsán

A könnyedebb hangvételű előadás a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola és az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola tanárainak és diákjainak közreműködésével jött létre a magyarkanizsai Művészetek Háza színpadán.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.