Ugrás a tartalomra
FoNet/MGSI

Mihajlović: Nem az a néhány repedés számít, hanem az elkészült 300 kilométer autópálya

2019.07.28
13:48
2019.11.06
17:34
Forrás
Blic, 021.rs
A Grdelicai-szorosnál lévő szakasz biztonságos, a hibákat pedig gyorsan kijavították – mondja az építésügyi tárcavezető.

Három repedést kritizálnak, azt viszont nem látják, hogy 300 kilométernyi autópálya épült meg Szerbiában - ezt mondta a sajtóban megjelent negatív hangokra és a miniszterelnök kritikus nyilatkozatára reagálva Zorana Mihajlović építésügyi miniszter. Ráadásul gyorsan beavatkoztak, a Grdelicai-szorosnál lévő úthibákat 72 óra alatt kijavították - hangsúlyozta a tárcavezető. Ezen a szakaszon másfél hónap alatt 950 ezer autó haladt át, szeptemberig pedig várhatóan csaknem kétmillió jármű fog - tette hozzá Mihajlović. Az autópálya biztonságos, ezt bizonyítja, hogy egyetlen egy komoly baleset sem történt, amióta a sofőrök használni kezdték.

Zorana Mihajlović
kritika
autópálya
repedés
úthiba
Grdelicai-szoros
reakció
javítás
Ana Brnabić

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.