Ugrás a tartalomra

Mihajlović: Nem az a néhány repedés számít, hanem az elkészült 300 kilométer autópálya

2019.07.28
13:48
2019.11.06
17:34
Forrás
Blic, 021.rs
A Grdelicai-szorosnál lévő szakasz biztonságos, a hibákat pedig gyorsan kijavították – mondja az építésügyi tárcavezető.

Három repedést kritizálnak, azt viszont nem látják, hogy 300 kilométernyi autópálya épült meg Szerbiában - ezt mondta a sajtóban megjelent negatív hangokra és a miniszterelnök kritikus nyilatkozatára reagálva Zorana Mihajlović építésügyi miniszter. Ráadásul gyorsan beavatkoztak, a Grdelicai-szorosnál lévő úthibákat 72 óra alatt kijavították - hangsúlyozta a tárcavezető. Ezen a szakaszon másfél hónap alatt 950 ezer autó haladt át, szeptemberig pedig várhatóan csaknem kétmillió jármű fog - tette hozzá Mihajlović. Az autópálya biztonságos, ezt bizonyítja, hogy egyetlen egy komoly baleset sem történt, amióta a sofőrök használni kezdték.

Zorana Mihajlović
kritika
autópálya
repedés
úthiba
Grdelicai-szoros
reakció
javítás
Ana Brnabić

Most

13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.