Ugrás a tartalomra

Milorad Dodik: A belgrádi nagygyűlés megmutatta a szerbek egységét

2019.04.21
07:21
2019.04.21
08:11
Forrás
Tanjug
A Szerbia jövője elnevezésű belgrádi nagygyűlésen, amelyen az egész régió szerb népe összegyűlt, kútba esett az az elv, amivel meg akarják bélyegezni a szerbséget.

Kútba esett az az elv is, amely boszniai, horvát és koszovói szerbekre osztja fel a nemzetet - mondta Milorad Dodik. Bosznia-Hercegovina elnökségének elnöklője hozzátette: a szerbek egy nép, közös identitással, amely erős és ez a nagygyűlés is megmutatta ezt az egységet. Sok szerb jött el a boszniai Szerb Köztársaságból, Montenegróból, Koszovóból és Horvátországból is - emelte ki Dodik a szerb közmédia szombati műsorában.

Milorad Dodik

Most

07:32

Máris itt a nyár?

25 fokos meleg vár ránk ma. Szerbia egyes részein, például Nišben és Kragujevacon akár 27 fok is lehet. A meleg levegő Észak-Afrika felől érkezik a térségbe.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.