Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

Milorad Dodik: Goodbye BiH, welcome RS-exit

2020-02-17
18:16
Forrás
Szerbiai RTV
Goodbye BiH, welcome RS-exit, azaz viszlát Bosznia-Hercegovina, üdvözlet boszniai Szerb Köztársaság kilépése.

Így kezdte ma beszédét Milorad Dodik a boszniai államelnökség szerb tagja a boszniai Szerb Köztársaság parlamentjének rendkívüli ülésén. Leszögezte, a boszniai Szerb Köztársaságnak és a szerb népnek nincs sem lehetősége, sem pedig esélye Bosznia-Hercegovinában, mert egy olyan kategóriának tekintik őket, amit Szarajevó és a bosnyákok nem fogadnak el, gyűlölnek, és el akarnak pusztítani. Hozzátette, a bosnyák politikusok biztosak abban, hogy eljött az idő a szerb néppel való végső leszámolásra. Leszögezte, a bosnyákok elmélete, miszerint bizonyos külföldiek megvédik Bosznia-Hercegovinát, naiv gondolat, a boszniai Szerb Köztársaság pedig csak magára számíthat.

Milorad Dodik
Bosznia-Hercegovina
Boszniai Szerb Köztársaság

Most

21:44

Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás

8,3-as, extrém UV-B-sugárzás várható - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat. Ilyenkor normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet.
19:08, Frissítve: 19:23

Orbán Viktor: Jó évet zár a V4

Jónak nevezte a Visegrádi Együttműködés (V4) országainak elmúlt egy évét Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma Varsóban, a kormányfők csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatón.

Népszerű