Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

Milorad Dodik: Goodbye BiH, welcome RS-exit

2020-02-17
18:16
Forrás
Szerbiai RTV
Goodbye BiH, welcome RS-exit, azaz viszlát Bosznia-Hercegovina, üdvözlet boszniai Szerb Köztársaság kilépése.

Így kezdte ma beszédét Milorad Dodik a boszniai államelnökség szerb tagja a boszniai Szerb Köztársaság parlamentjének rendkívüli ülésén. Leszögezte, a boszniai Szerb Köztársaságnak és a szerb népnek nincs sem lehetősége, sem pedig esélye Bosznia-Hercegovinában, mert egy olyan kategóriának tekintik őket, amit Szarajevó és a bosnyákok nem fogadnak el, gyűlölnek, és el akarnak pusztítani. Hozzátette, a bosnyák politikusok biztosak abban, hogy eljött az idő a szerb néppel való végső leszámolásra. Leszögezte, a bosnyákok elmélete, miszerint bizonyos külföldiek megvédik Bosznia-Hercegovinát, naiv gondolat, a boszniai Szerb Köztársaság pedig csak magára számíthat.

Milorad Dodik
Bosznia-Hercegovina
Boszniai Szerb Köztársaság

Most

08:11, Frissítve: 08:17

Ma van az autizmus világnapja

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének kezdeményezésére 2008 óta április 2-án tartják azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a betegségre, amely ma már tíz milliókat érint világszerte.

Népszerű

Ezek a koronavírus tünetei

A Covid-19 koronavírus-fertőzés tünetei kezdetben emlékeztetnek a megfázásra. Ezek a hőemelkedés, torokfájás, tüsszögés, köhögés és nehéz légzés, gyengeség.