Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic

Miloš Vučević feljelentést tett Aleksandar és Andrej Vučić ellen

2019-12-09
14:00
2019-12-09
14:24
Forrás
Szerbiai RTV
Bűnvádi feljelentést tett Miloš Vučević, a Szerb Haladó Párt alelnöke Aleksandar Vučić elnök és testvére, Andrej Vučić ellen - írja a szerb közmédia.

Mindez azért történt, hogy fény derüljön az igazságra, vajon a Vučić testvéreknek van-e közük a Jovanjica céghez - nyilatkozta Vučević. Mint mondta, erre azért volt szükség, mert ezt az ellenzék részéről nem tette meg senki, a bírósági döntés pedig bebizonyítja majd, hogy Andrej Vučić és Aleksandar Vučić nem bűnösök. Az ópázovai Jovanjica cég egyik birtokán novemberben a rendőrség illegális marihuánaültetvényt, illetve laboratóriumot talált. A cég vezetőjét akkor őrizetbe vették. Egyes sajtóorgánumok arról számoltak be, hogy a letartóztatott cégvezető a rendőrségi akció előtt telefonon beszélt Andrej Vučićtyal, és vélhetően kapcsolatban állt vele korábban is. Aleksandar Vučić a hétvégén az ügyről azt mondta, a támadások és a vádak a belgrádi politikai ellenfeleitől, illetve a pristinai albánoktól érkeznek a családja ellen. Ekkor bejelentette azt is, hogy Vučević a mai nap folyamán feljelenti őt, hogy mindenki megismerje az igazságot.

Miloš Vučević
Aleksandar Vučić
Andrej Vučić
feljelentés

Most

21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.