Ugrás a tartalomra

Mintegy 1300 újságíró fog tudósítani az EP brüsszeli székházából

2019.05.25
21:44
2024.03.19
08:36
Forrás
MTI
Soha eddig nem regisztrált ennyi újságíró - nyilatkozta szombaton Jaume Duch, az EP szóvivője.

A képviselőtestület brüsszeli székházában közel 200 csatornától 770 tévés, emellett 70 rádiós, 170 hírügynökségi újságíró, a nyomtatott és online sajtó részéről pedig 260 riporter lesz jelen vasárnap. A legtöbb újságíró Belgiumból, Németországból és Olaszországból akkreditáltatta magát, de több mint 200 riporter érkezik Európai Unión kívüli országokból is. Az alkalomra a plenáris üléstermet hatalmas médiaközponttá alakították át, de több másik termet is használhatnak majd az újságírók. Az este folyamán az Európai Parlamentben lesznek a frakciók vezetői és a képviselőcsoportok csúcsjelöltjei is.

EP-választás
média
Brüsszel

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.