Ugrás a tartalomra

Mirović elégedett a tartományi kormány munkájával

2018.06.04
11:39
Forrás
Pannon RTV
Nem tervezik a tartományi kormány átalakítását – közölte Igor Mirović, a kabinet vezetője.

Mirović a sajtóval közölte, hogy elégedett a tartományi kormány munkájával. Az év végéig áttekintik azokat a terveket és ígéreteket, amelyeket eddig nem sikerült megvalósítani. Ezeket a mandátum utolsó 2 évében teljesítik, ha kell, új összetételben – mondta. A tartományi kabinet vezetője szerint jó együttműködést valósítanak meg Ana Brnabić köztársasági kormányfővel és minden miniszterrel. A belgrádi tárcavezetők tekintettel vannak Vajdaság igényeire – tette hozzá. Mirović üdvözölte Siniša Mali pénzügyminiszterré választását is. Elvárása szerint Vajdaság az alkotmánnyal összhangban a jövőben megkapja a köztársasági költségvetés 7 százalékát.

Igor Mirović
Vajdaság Autonóm Tartomány

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.