Ugrás a tartalomra
Mondoloni, Pásztor István kezelnek
Vajdasági Képviselőház

Mirović és Pásztor is fogadta Mondolonit

2018-07-11
15:05
2020-01-31
18:39
Forrás
vojvodina.gov.rs
A Tartományi Kormány elnöke, Igor Mirović és Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke is fogadta ma Frédéric Mondolonit, Franciaország belgrádi nagykövetét Újvidéken.
Mondoloni, Mirovic tárgyalóasztalnál

Vajdaság és a francia régiók közötti szorosabb együttműködés kialakításáról beszéltek a felek, amelyet a gazdaság, a kultúra és az oktatás területén is szeretnének magasabb szintre emelni.

Igor Mirović a gazdasági együttműködést tartja az egyik legfontosabb tényezőnek, mivel Vajdaságban a francia cégek 6 ezer embert foglalkoztatnak. Egyetértettek abban, hogy a környezetvédelemben és az egészségügyben is lehetőség van bővítésre a két ország között. Frederic Mondoloni köszönetet mondott azért, hogy a tartományi kormány támogatja a szerbiai Francia Intézetet.

Fotó: Tanjug/Jaroslav Pap/bg

Pasztor
Mondoloni
Vajdaság

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.