Ugrás a tartalomra

Mirović fogadta az új német nagykövetet

2018.11.07
17:04
2024.03.19
08:43
Forrás
Pannon RTV
Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke az új német nagykövettel, Thomas Schiebbel találkozott.

Szeretnénk fenntartani és előremozdítani a már meglévő együttműködést Vajdaság és a német szövetségi tartományok között - mondta Igor Mirović. A Tartományi Kormány elnöke megjegyezte, Vajdaságban több német vállalat működik. Szerinte fontos a közvetlen német beruházások szintjének megtartása a tartományban.

Igor Mirović, elnök, Tartományi Kormány: „Vajdaságban 50 német vállalat működik, jelentős beruházók úgy minőség, mint az ország többi részét tekintve, mert Vajdaságban az utóbbi években ez a gazdasági együttműködés egyre intenzívebbé válik. A CF az egyik legjelentősebb autóipari cég Pancsován fektetett be. Ezt megelőzően a Continental egy fejlesztő központtal ruházott be. Mi pedig folytatni fogjuk ezt a tevékenységet a német nagykövetség segítségével, hogy még eredményesebbek legyünk.”

Igor Mirović
német nagykövet
Újvidék
Vajdasági kormány

Most

15:47

28. Rákóczi Mozgótábor – Pályázati felhívás

Vegyél részt a kanadai Rákóczi Alapítvány 2024-es Diákok Határok Nélkül Programjában! Tölts egy élménydús kirándulást Magyarországon! Ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez és köss életre szóló barátságokat!
13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.