Ugrás a tartalomra

A MM levélben fordult a szerb belügyminiszterhez a rendszámtáblák cseréje kapcsán

2018.01.17
17:49
2024.03.19
08:38
Forrás
Magyar Mozgalom
A Magyar Mozgalom kéri a minisztert, vesse latba tekintélyét, találjon módot arra, hogy a polgároknak ne kelljen újabb terhet viselniük, ráadásul olyat, aminek nincs valós oka.

A Magyar Mozgalom javasolja, hogy a Motoros és kapcsolható járművek bejegyzéséről szóló szabályzatot úgy módosítsák, hogy az ne határozza meg a rendszámtáblák használati idejét - vagy, hogy azokat a Belügyminisztérium saját költségén cserélje le. A Nebojša Stefanović, szerb belügyminiszterhez címzett levelükben azt írják, hogy a gépjármű-tulajdonosok már 2010-ben kifizették a rendszámtábláikért esedékes díjat, amikor az akkor hatályban lévő szabályzat arra kötelezte őket, hogy cseréljék ki a már előzőleg is megvásárolt tábláikat. Most, a 2018-as év kezdete óta a lakosok rákényszerülnek, hogy saját rendszámtábláikat ismét saját költségen, mintegy 3.500 dinárért cseréljék ki, habár ők maguk nem tehetnek arról, hogy tartalmazzák a Č, Ć, Š, Ž és Đ, valamint a W és Y betűket, amik miatt le kell cserélniük a tábláikat - áll az MM levelében.

Magyar Mozgalom
rendszámtábla
csere
belügyminiszter

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.