Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic

Módosító indítványok a parlament előtt

2018-04-16
15:51
Forrás
N1
Módosító indítványokról tárgyalt ma a köztársasági parlament.

A szerbiai parlamenti többség képviselői mintegy 380 módosító indítványt nyújtottak be a mai ülés első napirendi pontjával kapcsolatban, amely a szerbiai társadalmi és gazdasági fejlődés elősegítését, és Szerbia fejlesztését serkentő tervezési rendszerről szóló törvényjavaslat. A módosítások az ellenzék felháborodását váltották ki. Azt is sérelmezték, hogy egyes törvények megvitatására szükségtelenül sok időt fordítanak, míg más törvényeket meg sem vitatnak. A módosításokat végül elutasították, azzal az indokkal, hogy nem járulnak hozzá jelentős mértékben a kérdéses törvényjavaslat javításához.

szerbiai parlament
Belgrád

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.