Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic

Módosító indítványok a parlament előtt

2018-04-16
15:51
Forrás
N1
Módosító indítványokról tárgyalt ma a köztársasági parlament.

A szerbiai parlamenti többség képviselői mintegy 380 módosító indítványt nyújtottak be a mai ülés első napirendi pontjával kapcsolatban, amely a szerbiai társadalmi és gazdasági fejlődés elősegítését, és Szerbia fejlesztését serkentő tervezési rendszerről szóló törvényjavaslat. A módosítások az ellenzék felháborodását váltották ki. Azt is sérelmezték, hogy egyes törvények megvitatására szükségtelenül sok időt fordítanak, míg más törvényeket meg sem vitatnak. A módosításokat végül elutasították, azzal az indokkal, hogy nem járulnak hozzá jelentős mértékben a kérdéses törvényjavaslat javításához.

szerbiai parlament
Belgrád

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.