Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic

Módosító indítványok a parlament előtt

2018-04-16
15:51
Forrás
N1
Módosító indítványokról tárgyalt ma a köztársasági parlament.

A szerbiai parlamenti többség képviselői mintegy 380 módosító indítványt nyújtottak be a mai ülés első napirendi pontjával kapcsolatban, amely a szerbiai társadalmi és gazdasági fejlődés elősegítését, és Szerbia fejlesztését serkentő tervezési rendszerről szóló törvényjavaslat. A módosítások az ellenzék felháborodását váltották ki. Azt is sérelmezték, hogy egyes törvények megvitatására szükségtelenül sok időt fordítanak, míg más törvényeket meg sem vitatnak. A módosításokat végül elutasították, azzal az indokkal, hogy nem járulnak hozzá jelentős mértékben a kérdéses törvényjavaslat javításához.

szerbiai parlament
Belgrád

Most

11:03, Frissítve: 11:16

Eltűnt egy kislány

Egy kislány eltűnését jelentették a zentai rendőrségnek. Az apa közölte a hatóságokkal, hogy a 2009-ben született Csordás Erika ismeretlen irányba távozott az 1962-ben született A.T.-vel.
10:18, Frissítve: 10:33

Megérkezett az igazi ősz

Ma reggel borongós, szürke időre ébredhettünk. Mindez kitart egészen az előttünk álló hét közepéig. Az illetékesek fokozott figyelemre intik az autósokat a lehetséges csapadék és ködfoltok miatt.
10:08

Birkózó-vb: Várakozáson aluli kezdés

Nem jól indult szombaton a budapesti birkózó-világbajnokság a magyar keret számára. Veréb István, Molnár József és Gulyás Zsombor is meglepő vereséget szenvedett rögtön az első meccsén.
09:36

Jó a hozam, alacsony az ár

Vajdaságban 550 ezer hektárról takarították be a kukoricát. Az időjárási viszonyok kedveztek a növénynek és az aratásnak, de a kilogrammonkénti 14 dináros ár már nem igazán kedvező.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.

Eltűnt egy kislány

Egy kislány eltűnését jelentették a zentai rendőrségnek. Az apa közölte a hatóságokkal, hogy a 2009-ben született Csordás Erika ismeretlen irányba távozott az 1962-ben született A.T.-vel.