Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic

Módosító indítványok a parlament előtt

2018-04-16
15:51
Forrás
N1
Módosító indítványokról tárgyalt ma a köztársasági parlament.

A szerbiai parlamenti többség képviselői mintegy 380 módosító indítványt nyújtottak be a mai ülés első napirendi pontjával kapcsolatban, amely a szerbiai társadalmi és gazdasági fejlődés elősegítését, és Szerbia fejlesztését serkentő tervezési rendszerről szóló törvényjavaslat. A módosítások az ellenzék felháborodását váltották ki. Azt is sérelmezték, hogy egyes törvények megvitatására szükségtelenül sok időt fordítanak, míg más törvényeket meg sem vitatnak. A módosításokat végül elutasították, azzal az indokkal, hogy nem járulnak hozzá jelentős mértékben a kérdéses törvényjavaslat javításához.

szerbiai parlament
Belgrád

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.