Ugrás a tartalomra
MTI/Rosta Tibor

Módosított a korlátozásokon a magyar kormány

2020-11-26
09:10
Forrás
hvg.hu, Magyar Közlöny
Módosított a magyar kormány a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokon.

Eddig csak az autizmussal élőknek nem kellett hordaniuk a maszkot, mostantól az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal élők számára sem lesz kötelező.

A kormány a határellenőrzés idejét is kitolta. Az eddigi jogszabály november 30-ig írta elő, a rendelet szerint a jövő év február 1-ig marad a határokon az ideiglenes ellenőrzés.

korlátozás
magyar
kormány
Magyarország
határellenőrzés
autizmus

Most

19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.
19:02, Frissítve: 19:13

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.