Ugrás a tartalomra
kormányülés
Tartományi Kormány

Módosult a tartományi költségvetés

2019-08-14
13:56
2019-08-14
14:04
Forrás
Tartományi Kormány
Az új büdzsé 467,8 millió dinárral haladja meg az eredeti költségvetést, de jelentős változás történik a struktúrájában is.

Csaknem 75 milliárd dinárban határozták meg a módosított tartományi költségvetés 2019-es teljes összegét a tartományi kormány mai ülésén. Az új büdzsé 467,8 millió dinárral haladja meg az eredeti költségvetést, de jelentős változás történik a struktúrájában is.

A javaslat szerint 500 millió dinárt biztosítanának a szociális védelemre, a fiatal házaspárok falusi házvásárlásának támogatására, továbbá a kultúrára és az oktatásra. A módosítások eredményeként így a beruházások értéke eléri a 19,7 milliárd dinárt, ami 400 millióval több, mint az idei eredeti költségvetés. A büdzsé 5 milliárd dináros deficittel számol, ami továbbra is megfelel a törvényes kereteknek.

tartomány
költségvetés
kormány

Most

07:41

Tüntettek a G7 csúcs ellen

Több ezren tiltakoztak békésen a francia-spanyol határ mindkét oldalán a G7-es országcsoport szombat este Biarritzban megkezdődött csúcsértekezlete ellen.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.