Ugrás a tartalomra
kormányülés, Brnabic
FoNet/Szerb Kormány/Slobodan Miljević

Munkacsoport alakult a választási feltételek javítására

2019-09-04
18:47
2019-11-27
12:37
Forrás
Vajdasági RTV
Nebojša Stefanović belügyminiszter áll a választási feltételek javításával megbízott munkacsoport élén – írja a Večernje novosti napilap.

A testület megalakításáról a szerb kormány legutóbbi ülésén döntöttek. Annak érdekében, hogy átültethessék a gyakorlatba az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet ajánlásait, a munkacsoport együttműködik az illetékes szervekkel és a nemzetközi intézményekkel.

Ana Brnabić miniszterelnök a napokban jelezte, hogy a kormány a megalakulását követően hároméves programot írt alá a szervezettel a választási feltételek javítása érdekében.

kormány
munkacsoport
választási feltételek
Nebojša Stefanović

Most

09:51, Frissítve: 09:58

Bemutatkozott a The Spark zenekar Palicson

Palicson a Magyar Művelődési Központban mutatkozott be a huszonévesekből álló The Spark zenekar. Az együttes egy órás műsorral készült, a járványhelyzet miatt azonban alig volt látogató.
08:48

Két igazi nyári nap áll előttünk

A legmagasabb nappali hőmérséklet ma elérheti a 33 fokot is. Szombaton még nagyobb kánikulára van kilátás gyenge és mérsékelt széllel. Ekkor 32-34 fok között lesznek a hőmérsékleti maximumok.
08:30, Frissítve: 10:43

Ülésezik az MNT

Ma 10 órától ülésezik a Magyar Nemzeti Tanács Szabadkán. Az ülésen vélhetően 55 napirendi pontot vitatnak meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.