Ugrás a tartalomra
FoNet/Szerb Kormány/Slobodan Miljević

Munkacsoport alakult a választási feltételek javítására

2019.09.04
18:47
2019.11.27
12:37
Forrás
Vajdasági RTV
Nebojša Stefanović belügyminiszter áll a választási feltételek javításával megbízott munkacsoport élén – írja a Večernje novosti napilap.

A testület megalakításáról a szerb kormány legutóbbi ülésén döntöttek. Annak érdekében, hogy átültethessék a gyakorlatba az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet ajánlásait, a munkacsoport együttműködik az illetékes szervekkel és a nemzetközi intézményekkel.

Ana Brnabić miniszterelnök a napokban jelezte, hogy a kormány a megalakulását követően hároméves programot írt alá a szervezettel a választási feltételek javítása érdekében.

kormány
munkacsoport
választási feltételek
Nebojša Stefanović

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.