Ugrás a tartalomra

Nagybecskereken átadta a VMSZ a támogató aláírásokat

2020.03.09
19:46
2020.05.21
20:30
Forrás
Pannon RTV
A listavezető Sztojkó József, a Városi Tanács jelenlegi tagja.

A Vajdasági Magyar Szövetség Nagybecskerek város területén másfél nap alatt 852 támogató aláírást gyűjtött össze, a szükséges 690 helyett. Az aláírásokat és a kísérő dokumentációt ma délután adták át a városházán. Az önkormányzati választáson a 67 tagú nagybecskereki Városi Képviselő-testületbe a VMSZ egyharmados listával indul, akárcsak a korábbi választásokon. Ez azt jelenti, hogy 23 jelöltjük lesz. A listavezető Sztojkó József, a Városi Tanács tagja.

Kovács Elvira, alelnök, Vajdasági Magyar Szövetség: „Egy-két közjegyzővel dolgoztunk, és néha másfél-két órát is kellett várni az aláírásgyűjtésnél. Az emberek nagyon türelmesek voltak, és ezt szeretnénk mindenképp megköszönni nekik, és hogy lehetővé tették, hogy a VMSZ Pásztor István elnevezésű lista valószínű, tehát egy-két óra múlva fogjuk tudni pontosan, amikor kinyilvánítják a listát, hogy a nagybecskereki önkormányzati választáson a két legnagyobb szerb többségi párt után a hármas szám alatt tud futni. Ezzel megelőztük az összes többi szerb pártot, amelyeknek belgrádi a székhelyük.”

önkormányzati választás
Nagybecskerek
támogató aláírás
aláírások
Vajdasági Magyar Szövetség
Kovács Elvira
Sztojkó József
Választások 2020
VMSZ

Most

Népszerű

Új szak a magyarkanizsai Iskolaközpontban

Új szakkal és több férőhellyel várja a diákokat a következő iskolaévben a magyarkanizsai Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont. A középiskolában a 2024/2025-ös tanévben már a virágkertészeti szakot is választhatják a fiatalok.