Ugrás a tartalomra
Tanjug/Szerb Kormány/Slobodan Miljevic

Nagykövetekkel egyeztetett Ana Brnabić

2019.02.26
21:19
Forrás
Tanjug
Carlo Lo Cascióval és Thomas Schiebbel, Olaszország és Németország nagyköveteivel egyeztetett külön-külön Ana Brnabić szerb kormányfő.

Foto: Tanjug/Szerb Kormány/Slobodan Miljevic

Az olasz nagykövet a találkozó alkalmával kiemelte, országa továbbra is elkötelezett Szerbia európai útjának támogatásában, Giuseppe Conte miniszterelnök közelgő látogatása pedig egy új lépést jelent majd a két ország kapcsolatában. Thomas Schieb kiemelte, Berlin továbbra is ragaszkodik a Pristina által kiszabott különadók visszavonásához. Hozzátette, Szerbia és Németország kapcsolata továbbra is kiváló, amelyet a német védelmi miniszter nemsokára esedékes látogatása is bizonyít. A szerb kormányfő mindkét nagykövetnek megköszönte a következetes álláspontokat és a támogatást.

Ana Brnabić
Carlo Lo Cascio
Thomas Schieb

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.