Ugrás a tartalomra
Jadranka Joksimovic
Fotó: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

Joksimović: Nagyon fontos, hogy Szerbia is ott van a szófiai csúcson

2018-05-17
10:36
2018-05-17
10:43
Forrás
Szerbiai RTV
A bolgár elnökség alatt Szerbia újabb tárgyalási fejezeteket nyithat majd meg

Nagyon fontos, hogy Szerbia képviselteti magát a szófiai EU-Nyugat-Balkán csúcstalálkozón - jelentette ki Jadranka Joksimović. Az európai integrációért felelős miniszter a Szerbiai RTV vendégeként elmondta, olyan témák kerülnek szóba a találkozón, amelyek befolyásolják az ország integrációját és nem utolsó sorban Szerbia is hallatni tudja a hangját. Elmondta, a bolgár elnökség alatt még egy kormányközi konferenciát szerveznek majd, ahol Szerbia újabb tárgyalási fejezeteket nyithat majd meg. Joksimović szerint 2-3 csatlakozási fejezet megnyitására lehet számítani. (Szerbiai RTV)

Jadranka Joksimovic
EU
csatlakozás

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.