Ugrás a tartalomra
Jadranka Joksimovic
Fotó: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

Joksimović: Nagyon fontos, hogy Szerbia is ott van a szófiai csúcson

2018-05-17
10:36
2018-05-17
10:43
Forrás
Szerbiai RTV
A bolgár elnökség alatt Szerbia újabb tárgyalási fejezeteket nyithat majd meg

Nagyon fontos, hogy Szerbia képviselteti magát a szófiai EU-Nyugat-Balkán csúcstalálkozón - jelentette ki Jadranka Joksimović. Az európai integrációért felelős miniszter a Szerbiai RTV vendégeként elmondta, olyan témák kerülnek szóba a találkozón, amelyek befolyásolják az ország integrációját és nem utolsó sorban Szerbia is hallatni tudja a hangját. Elmondta, a bolgár elnökség alatt még egy kormányközi konferenciát szerveznek majd, ahol Szerbia újabb tárgyalási fejezeteket nyithat majd meg. Joksimović szerint 2-3 csatlakozási fejezet megnyitására lehet számítani. (Szerbiai RTV)

Jadranka Joksimovic
EU
csatlakozás

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.