Ugrás a tartalomra
Jadranka Joksimovic
Fotó: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

Joksimović: Nagyon fontos, hogy Szerbia is ott van a szófiai csúcson

2018-05-17
10:36
2018-05-17
10:43
Forrás
Szerbiai RTV
A bolgár elnökség alatt Szerbia újabb tárgyalási fejezeteket nyithat majd meg

Nagyon fontos, hogy Szerbia képviselteti magát a szófiai EU-Nyugat-Balkán csúcstalálkozón - jelentette ki Jadranka Joksimović. Az európai integrációért felelős miniszter a Szerbiai RTV vendégeként elmondta, olyan témák kerülnek szóba a találkozón, amelyek befolyásolják az ország integrációját és nem utolsó sorban Szerbia is hallatni tudja a hangját. Elmondta, a bolgár elnökség alatt még egy kormányközi konferenciát szerveznek majd, ahol Szerbia újabb tárgyalási fejezeteket nyithat majd meg. Joksimović szerint 2-3 csatlakozási fejezet megnyitására lehet számítani. (Szerbiai RTV)

Jadranka Joksimovic
EU
csatlakozás

Most

23:00, Frissítve: 23:07

Az Opel is manipulált a károsanyag-kibocsátással

Elrendelte 96 ezer Opel autó visszahívását pénteken a német közúti közlekedési hatóság a Volkswagen csoport dízelbotrányában leleplezett visszaéléshez hasonló károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt.
20:24, Frissítve: 20:53

Mintegy ezer ösztöndíjasa van az MNT-nek

A 2018/19-es tanévre 228 kezdő egyetemistával és főiskolással, valamint 59 demonstrátori ösztöndíjassal írtak alá szerződést az újvidéki Európa Kollégiumban megrendezett ünnepségen.
19:14, Frissítve: 19:21

Civil Piknik a hét végén

A kétnapos összejövetel célja különböző civil gyakorlatok bemutatása, megvitatása, egymás munkájának megismerése, új kapcsolatok kiépítése. Az idei rendezvény témája: A közösség segítő ereje.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.
Tisza

Holttestet emeltek ki Zentánál a Tiszából kedden

Meg nem erősített információk szerint a múlt pénteken hajnalban a hídról vízbe esett férfi testét vetette ki magából a folyó, és ezt fedezték fel a vízparton sétálók - írja a Magyar Szó.