Ugrás a tartalomra
Tanjug/Filip Kraincanic/nr

NATO-hét biztonságpolitikai tanácskozás Belgrádban

2018-11-09
09:12
Forrás
Vajdasági RTV
Belgrádban megkezdődött a hatodik NATO-hét biztonságpolitikai tanácskozás. Az Euroatlanti Kutatások Központjának bejelentése szerint számos szakember vitatja meg a térség biztonsági kérdéseit.

Szó esik Belgrád és Pristina párbeszédéről, illetve a NATO szerbiai megítéléséről és Szerbia, valamint a katonai szövetség közötti együttműködésről is. Számos szervezet képviselője mellett, a fórumon jelen van a köztársasági parlament küldöttsége, a NATO Nyugat-Balkánnal megbízott illetékese és az amerikai-, a norvég-, a német nagykövet, továbbá az unió belgrádi küldöttségének vezetője is.

NATO
Belgrád

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.