Ugrás a tartalomra
Tanjug/Filip Kraincanic/nr

NATO-hét biztonságpolitikai tanácskozás Belgrádban

2018-11-09
09:12
Forrás
Vajdasági RTV
Belgrádban megkezdődött a hatodik NATO-hét biztonságpolitikai tanácskozás. Az Euroatlanti Kutatások Központjának bejelentése szerint számos szakember vitatja meg a térség biztonsági kérdéseit.

Szó esik Belgrád és Pristina párbeszédéről, illetve a NATO szerbiai megítéléséről és Szerbia, valamint a katonai szövetség közötti együttműködésről is. Számos szervezet képviselője mellett, a fórumon jelen van a köztársasági parlament küldöttsége, a NATO Nyugat-Balkánnal megbízott illetékese és az amerikai-, a norvég-, a német nagykövet, továbbá az unió belgrádi küldöttségének vezetője is.

NATO
Belgrád

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.