Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV/screenshot

Nebojša Stefanović: A következő húsz napban biztosan döntés születik a választásokról

2019-03-26
19:48
2019-03-26
19:54
Forrás
Magyar Szó
Nebojša Stefanović szerb belügyminiszter semleges hangnemben foglalt állást a rendkívüli parlamenti választások megtartásának lehetőségével kapcsolatban.

A belügyi tárca vezetőjének értékelése szerint a következő húsz napban biztosan döntés születik a választásokról. A belügyminiszter nem kívánt válaszolni arra az újságírói kérdésre, hogy személy szerint a rendkívüli, vagy a rendes választások megtartását szorgalmazza-e. Hozzátette, ez számos, egymásra kihatással lévő tényezőtől függ.

választások
Nebojsa Stefanovic

Most

17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.
13:46, Frissítve: 17:51

Gyermekkortól óvjuk szemünk világát!

Ingyenes szemészeti ellenőrzést tartottak a gyermekek világnapja alkalmából a szabadkai Kuća zdravlja szemészeti központban. A vizsgálatra 4 és 12 év közötti gyerekeket és szüleiket várták.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.