Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV/screenshot

Nebojša Stefanović: A következő húsz napban biztosan döntés születik a választásokról

2019.03.26
19:48
2019.11.27
12:38
Forrás
Magyar Szó
Nebojša Stefanović szerb belügyminiszter semleges hangnemben foglalt állást a rendkívüli parlamenti választások megtartásának lehetőségével kapcsolatban.

A belügyi tárca vezetőjének értékelése szerint a következő húsz napban biztosan döntés születik a választásokról. A belügyminiszter nem kívánt válaszolni arra az újságírói kérdésre, hogy személy szerint a rendkívüli, vagy a rendes választások megtartását szorgalmazza-e. Hozzátette, ez számos, egymásra kihatással lévő tényezőtől függ.

választások
Nebojša Stefanović

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.