Ugrás a tartalomra

Négy munkacsoport dolgozik a szerb kormány stratégiai céljainak megvalósításán

2016.09.12
11:15
A szerb kormány a közeljövőben négy munkacsoportot alakít, amelyek a kabinet stratégiai céljainak megvalósításán dolgoznak majd
A szerb kormány a közeljövőben négy munkacsoportot alakít, amelyek a kabinet stratégiai céljainak megvalósításán dolgoznak majd. Ez hangzott el azon a találkozón, ahol a szerbiai vezetés tagjai a Világbank délkelet-európai regionális igazgatójával, Ellen Goldsteinnel egyeztettek. Aleksandar Vučić miniszterelnök, a Víziótól a megvalósításig című előadásával vázolta fel a Világbank képviselőjének, hogy milyen gazdaságélénkítő intézkedések várhatóak még Szerbiában. Goldstein a megbeszélést követően kiemelte: elégedett a kormány eddigi munkájával, de folytatni kell a megkezdett reformokat. (Szerbiai RTV)
Aleksandar Vučić
Világbank
szerb kormány
munkacsoport
stratégiai célok
Ellen Goldstein
reformok

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.