Ugrás a tartalomra

„Nem kellene napirendre kerülnie Koszovó tagságának kérdése”

2023.01.31
18:51
2023.01.31
19:06
Forrás
Szerbia
Az Európa Tanács egyes tagországainak külügyminisztériumai levelet kaptak az USA nagykövetségeitől, amelyben azt írják, hogy Washington véleménye szerint a Koszovó tagságára vonatkozó kérdésnek nem kéne napirendre kerülnie a Miniszteri Bizottságnál.

Az Euronews Szerbia hírportál értesülései szerint az Amerikai Egyesült Államok úgy véli, Koszovó tagságát addig nem kellene napirendre tenni, amíg Priština nem tanúsít konstruktívabb hozzáállást a koszovói Szerb Községek Közösségének megalapításához, mivel ezzel megnyílna az út a Belgrád és Priština közötti általános megállapodás előtt. A jelentés szerint azt is kiemelik, hogy az USA ezen álláspontját Olaszországgal, Franciaországgal és Németországgal is egyeztették.

 

Szerbia
Európa Tanács
Koszovó

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.