Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanović

„Nem lehet megtiltani egy szerbiai klubnak, hogy Koszovóban játsszon”

2019-09-19
20:50
Forrás
Szerbiai RTV
Elfogadhatatlan, hogy megtiltsák egy szerbiai klubnak, hogy Koszovó területén játsszon és, hogy fenyegetésekkel ellehetetlenítsék, hogy valaki focizhasson, ez ellentétes minden civilizációs normával.

Ezt hangoztatta Marko Đurić. A szerb kormány Koszovó-ügyi irodájának igazgatója a Koszovói Labdarúgó Szövetség azon döntését kommentálta, hogy nem engedélyezik a Trepča-Crvena zvezda meccs megtartását a Koszovó területén lévő Zvečaniban, a Szerb Kupa tizenhatod-döntője keretében. Szerinte Pristina viselkedése elfogadhatatlan. Đurić azt üzente: senki sem korlátozhatja mások mozgásszabadságát és, hogy a klubversenyek kérdését nem szabad elpolitizálni. 

Marko Đurić
labdarúgás
Koszovó

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.