Ugrás a tartalomra

Nem történt áttörés Theresa May brüsszeli tárgyalásán

2019.02.20
22:55
2024.03.19
08:44
Forrás
MTI
Nem történt áttörés Theresa May brit kormányfő és Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök szerda esti brüsszeli találkozóján, azonban abban megállapodtak, hogy tovább folytatják a tárgyalásokat.

A két fél tárgyalódelegációi pozitív szellemben folytatják a munkát a megakadt folyamat előmozdítása céljából - írták a konstruktívnak minősített megbeszélést követően kiadott közös közleményben.

A tájékoztatás szerint Theresa May és Jean-Claude Juncker még a hónap vége előtt ismét találkozik.

Brexit
Theresa Mey
Juncker
Brüsszel

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.