Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nem vesz részt választásokon a DP szabadkai szervezete

2020-03-02
15:18
Forrás
Pannon RTV
Nem vesz részt a köztársasági, illetve az önkormányzati választásokon a Demokrata Párt szabadkai szervezete, illetve azok a polgári csoportok sem, amelyekben DP-s tagok szerepelnek.

Daniel Kovačić, a párt képviselője elmondta, úgy vélik, hogy a választások tisztességtelen és egyenlőtlen erőviszonyok mellett zajlanak majd, ezért döntöttek úgy, hogy nem szeretnének részt venni azokon.

Demokrata Párt
szabadkai szervezet
választás

Most

11:46

Ne hagyjuk otthon az esernyőt!

Folytatódik a változékony időjárás térségünkben. A hétvégén a napsütés mellett több helyen záporokra, helyenként zivatarokra lehet számítani.
11:17, Frissítve: 11:24

137 éves könyvet mutattak be Székelykevén

Könyvbemutatót tartottak Székelykevén. Egy 137 éve íródott könyvet mutattak be. Az érdeklődők betekintést nyerhettek a bukovinai magyarok letelepedésének történetébe és az al-dunai munkálatokba.
11:07, Frissítve: 11:12

Boszniában megszűnik a szükségállapot

Vasárnap megszűnik a március 16-a óta tartó szükségállapot Bosznia-Hercegovina egész területén. Az országban szombatra 23 fővel, 2485-re emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.