Ugrás a tartalomra
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

A Néppárt magyar tagszervezeteivel egyeztetett Orbán Viktor

2019-04-01
17:13
Forrás
MTI
Az Európai Néppárt magyar tagszervezeteinek elnökeit fogadta ma Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke mellett az érintett határon túli magyar pártok vezetői is jelen voltak, köztük Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke. A pártvezetők az aktuális nemzetstratégiai és európai politikai kérdéseken túl egyeztettek az európai parlamenti választási felkészülésről. Emellett szóba kerültek a magyar kormányzati segítséggel a határon túl megvalósuló gazdaságfejlesztési programok is.

Orbán Viktor
Európai Néppárt
Pásztor István
Semjén Zsolt

Most

07:30, Frissítve: 07:38

Itt az afrikai meleg

Rendkívül magas hőmérsékletre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Egyes helyeken ma a csúcshőmérséklet meghaladhatja a 37 fokot is. Erős UV-sugárzás lesz napközben.
21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.