Ugrás a tartalomra
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

A Néppárt magyar tagszervezeteivel egyeztetett Orbán Viktor

2019-04-01
17:13
Forrás
MTI
Az Európai Néppárt magyar tagszervezeteinek elnökeit fogadta ma Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke mellett az érintett határon túli magyar pártok vezetői is jelen voltak, köztük Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke. A pártvezetők az aktuális nemzetstratégiai és európai politikai kérdéseken túl egyeztettek az európai parlamenti választási felkészülésről. Emellett szóba kerültek a magyar kormányzati segítséggel a határon túl megvalósuló gazdaságfejlesztési programok is.

Orbán Viktor
Európai Néppárt
Pásztor István
Semjén Zsolt

Most

15:13, Frissítve: 15:38

Látványosan fejlődnek a péterrévei gazdák

Első ízben tartottak családi napot és mezőgép-kiállítást Péterrévén a VMSZ helyi szervezetének szervezésében. Fő célja a tapasztalatcsere, a mezőgazdaság népszerűsítése és persze a szórakozás volt.
14:52

Szerbia támogatja a hazai vállalatokat

A belföldi vállalatok, amelyek legalább ötven embert foglalkoztatnak, azok viszik előre Szerbiát a fejlődés útján - jelentette ki Siniša Mali a pružatovaci Bibli cégben tett látogatásakor.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.