Ugrás a tartalomra
Nebojša Stefanović
Tanjug/ MUP REPUBLIKE SRBIJE/ bg

„Nincs információcsere Oliver Ivanović meggyilkolásának ügyében”

2018-01-21
15:56
2018-01-21
16:08
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia nem kapott adatokat a koszovói nyomozásról.

Nincs információcsere Pristinával Oliver Ivanović meggyilkolásának ügyében - ezt mondta a szerb belügyminiszter. Hivatalosan nem kaptak semmilyen adatot sem a koszovói nyomozó szervektől, nyilatkozta Nebojša Stefanović. Szerinte úgy tűnik, hogy a nyomozás nem halad elég gyorsan, mert sok a téves információ. Hozzátette, a szerb hatóságok szeretnének segítséget nyújtani a nyomozásban, függetlenül attól, hogy ki ölte meg a koszovói szerb politikust.

információcsere
Pristina
Oliver Ivanović

Most

16:45

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.
16:27

Jön a tél és vele a szmog

A tél közeledtével egyre nagyobb a lehetősége a szmog kialakulásának a városokban. Elsősorban a helytelen tüzelés miatt a késő délutáni és esti órákban romlik a levegő minősége.
15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.