Ugrás a tartalomra
Nebojša Stefanović
Tanjug/ MUP REPUBLIKE SRBIJE/ bg

„Nincs információcsere Oliver Ivanović meggyilkolásának ügyében”

2018-01-21
15:56
2018-01-21
16:08
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia nem kapott adatokat a koszovói nyomozásról.

Nincs információcsere Pristinával Oliver Ivanović meggyilkolásának ügyében - ezt mondta a szerb belügyminiszter. Hivatalosan nem kaptak semmilyen adatot sem a koszovói nyomozó szervektől, nyilatkozta Nebojša Stefanović. Szerinte úgy tűnik, hogy a nyomozás nem halad elég gyorsan, mert sok a téves információ. Hozzátette, a szerb hatóságok szeretnének segítséget nyújtani a nyomozásban, függetlenül attól, hogy ki ölte meg a koszovói szerb politikust.

információcsere
Pristina
Oliver Ivanović

Most

22:44, Frissítve: 22:52

A Real Madrid nyerte az Euroligát

A férfi kosárlabda Euroliga 2017–2018-as kiírásának belgrádi döntőjében a Real Madrid 85–80-ra legyőzte a címvédő Fenerbahcét.
20:58, Frissítve: 21:09

Magabiztos TSC győzelem

A topolyai TSC hazai pályán 3:0-ra legyőzött az užicei Sloboda csapatát a Szerb Labdarúgó Első Liga 28. fordulójában.
18:12

Újvidékre került a fődíj

Az újvidéki Sanja Mančetić nyerte az idei Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár fődíját, egy rotációs kapával felszerelt középteljesítményű traktort az Agropanonka jóvoltából.
17:52, Frissítve: 18:01

ESPN: Szerbia nem jut be a nyolcaddöntőbe

Szerbia válogatottja nagyon jó, de nem tudnak majd bejutni a nyolcaddöntőbe a jövő hónapban kezdődő oroszországi világbajnokságon - ismerteti előzetes elemzését a szerb csapatról az ESPN.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.