Ugrás a tartalomra
Nebojša Stefanović
Tanjug/ MUP REPUBLIKE SRBIJE/ bg

„Nincs információcsere Oliver Ivanović meggyilkolásának ügyében”

2018-01-21
15:56
2018-01-21
16:08
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia nem kapott adatokat a koszovói nyomozásról.

Nincs információcsere Pristinával Oliver Ivanović meggyilkolásának ügyében - ezt mondta a szerb belügyminiszter. Hivatalosan nem kaptak semmilyen adatot sem a koszovói nyomozó szervektől, nyilatkozta Nebojša Stefanović. Szerinte úgy tűnik, hogy a nyomozás nem halad elég gyorsan, mert sok a téves információ. Hozzátette, a szerb hatóságok szeretnének segítséget nyújtani a nyomozásban, függetlenül attól, hogy ki ölte meg a koszovói szerb politikust.

információcsere
Pristina
Oliver Ivanović

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.