Ugrás a tartalomra

Nincs szükség előrehozott választásokra Szerbiában

2018.07.23
10:30
2018.07.23
16:06
Forrás
Szerbiai RTV
Nincs ok arra, hogy előrehozott választásokat tartsunk Szerbiában, de ha az emberek többsége ragaszkodik hozzá, akkor ezt is megtehetjük - nyilatkozta a sajtónak Aleksandar Vučić szerb államfő.

Többször volt már előrehozott voksolás, mert a komoly reformokat és intézkedéseket csakis azután hozhattuk meg, hogy az emberek megerősítették, továbbra is támogatnak minket - mondta Vučić.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Ezekre a reformokra nagyon büszke vagyok. A költségvetés reformjának konszolidációja, és az egész pénzügyi szektor reformjaira, amelyek végrehajtása az állam célja volt. Úgy vélem, hogy Krstić és Vujović miniszterek jó munkát végeztek. Ezek a politikai intézkedések szörnyen nehezek voltak. Mindenki ellenezte ezeket a rendelkezéseket, mert az emberek azt gondolták, hogy kimeríthetetlenek a források. Ma már az emberek tudják, hogy szükség van működő, egészséges gazdaságra, mert csak így lehet mindezt finanszírozni.”

Szerbia
előrehozott választások
Aleksandar Vučić

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.