Ugrás a tartalomra

Novák Katalin: A biztonságos növekedés és a családok költségvetése lesz a jövő évi magyarországi büdzsé

2018.06.22
14:12
Forrás
Pannon RTV
Minden eddiginél több pénz, 2000 milliárd forintnál is több jut a családok támogatására - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára sajtótájékoztatóján.

Novák Katalin azt hangoztatta, hogy ezt a forrást a kormányzat befektetésnek tekinti "a jövőbe, a gyermekeinkbe, a magyar családokba". Hozzátette: az Országgyűlés előtt lévő költségvetési javaslat tükrözi a kormány álláspontját. Elmondta, 2019-ben családtámogatásokra 2004 milliárd forintot fordítanak majd, ez az ideinél 75 milliárddal több, és követi a gazdasági növekedés ütemét. A családok is kiveszik részüket a magyar gazdaság erősödéséből, így arányosan részesülni is tudnak belőle - fűzte hozzá.

Novák Katalin

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.