Ugrás a tartalomra

Novák Katalin: Meg kell védenünk a családi értékeket!

2023.03.08
14:14
2023.03.08
16:30
Forrás
hirado.hu
Mindaddig nem tudjuk hatékonyan támogatni a nőket, amíg nem vesszük figyelembe, hogy a legtöbbünk édesanya vagy egy adott ponton az lesz – jelentette ki Novák Katalin magyar államfő az ENSZ Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának éves ülésén.

A köztársasági elnök hangsúlyozta: a nőknek megadatott a kiváltság, hogy életet adjanak, ezért lehetővé kell tenni a lányoknak és nőknek szerte a világon, hogy saját maguk hozzák meg döntéseiket, és ne kényszerítsék őket az anyaság és a szakmai karrier közti választásra.

Novák Katalin kiemelte: Magyarországot, a háborúban álló Ukrajna egyik szomszédját képviseli. Azt mondta, a magyarországi és a határon túli magyarok nevében beszél, akik közül 150 ezren Ukrajna területén élnek, a magyar nemzeti közösség tagjaiként.

Novák Katalin
ENSZ
család

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.