Ugrás a tartalomra

November 4-én tartják Szerbiában a nemzeti tanácsi választásokat

2018.08.20
20:51
2018.09.24
17:09
Forrás
Pannon RTV
Aki szeretne szavazni, annak a voksolás előtt legfeljebb 15 nappal fel kell iratkoznia a külön választói névjegyzékbe, október 19-ig, ha nem szerepel már rajta.

Ez vonatkozik azokra is, akik időközben nagykorúak lesznek, tehát nekik is jelezniük kell részvételi szándékukat. A bejegyzéssel kapcsolatos változtatásokat a szabadkaiaknak a Közigazgatási Hivatalban kell jelezniük, a második emeleten, a 215-ös teremben, munkanapokon 7-től 15 óráig, szombaton pedig 8-tól 12-ig. A helyi irodákban Palicson hétköznaponként, Bajmokon kedden, szerdán és pénteken, Csantavéren szerdán és pénteken, Tavankúton hétfőn és csütörtökön, Nagyfényen pedig kedden és csütörtökön 7 és 15 óra között végezhetik el a külön választói névjegyzékkel kapcsolatos változtatásokat a polgárok.

Nemzeti Tanácsok

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.