Ugrás a tartalomra

Nyilvános bocsánatkérést vár Sergej Trifunovićtól a Magyar Mozgalom

2019-04-15
10:27
2019-04-15
10:32
Forrás
Magyar Mozgalom
A Szabad Polgárok Mozgalmának elnökéhez a szombati ellenzéki nagygyűlésen tartott beszéde kapcsán írt levélben kiemelik, Trifunović egy súlyosan sérelmező kijelentést tett a magyar közösség tagjaira.

A fiatal korosztályok Szerbiából történő távozásáról beszélve kitért a migránsok szervezett betelepítésére, ide sorolva a magyarokat is - akik több, mint ezer éve élnek ebben a térségben.

Az MM levelében kiemeli, Trifunović nyilatkozataiban nem először nyilvánul meg mértéktelenség. Hozzáteszik: a Magyar Mozgalom, mint a Szabad Polgárok Mozgalmának eddigi partnere elzárkózik az ilyen politikai retorikától, remélik, hogy csak elszólásról van szó, nyilvános magyarázatot és nyilvános elnézéskérést várnak el tőle.

Magyar Mozgalom
Sergej Trifunovic

Most

23:08, Frissítve: 07:41

Vereséget szenvedett a Crvena zvezda

A Tottenhamnek egy félidő is elég volt, hogy bebiztosítsa győzelmét a Crvena zvezda ellen a Bajnokok Ligája B csoportjának harmadik fordulójában.

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.