Ugrás a tartalomra

Nyilvános bocsánatkérést vár Sergej Trifunovićtól a Magyar Mozgalom

2019-04-15
10:27
2019-04-15
10:32
Forrás
Magyar Mozgalom
A Szabad Polgárok Mozgalmának elnökéhez a szombati ellenzéki nagygyűlésen tartott beszéde kapcsán írt levélben kiemelik, Trifunović egy súlyosan sérelmező kijelentést tett a magyar közösség tagjaira.

A fiatal korosztályok Szerbiából történő távozásáról beszélve kitért a migránsok szervezett betelepítésére, ide sorolva a magyarokat is - akik több, mint ezer éve élnek ebben a térségben.

Az MM levelében kiemeli, Trifunović nyilatkozataiban nem először nyilvánul meg mértéktelenség. Hozzáteszik: a Magyar Mozgalom, mint a Szabad Polgárok Mozgalmának eddigi partnere elzárkózik az ilyen politikai retorikától, remélik, hogy csak elszólásról van szó, nyilvános magyarázatot és nyilvános elnézéskérést várnak el tőle.

Magyar Mozgalom
Sergej Trifunovic

Most

21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.