Ugrás a tartalomra

A nyugat-balkáni országoknak mielőbb csatlakoznia kell az EU-hoz

2021.06.06
11:01
Forrás
Szerbiai RTV
David Sassoli, az Európai Parlament elnöke arra szólított fel, hogy engedélyezzék a nyugat-balkáni országok mielőbbi csatlakozását az Európai Unióhoz.

A bővítést a béke és a jólét pozitív projektjeként értékelte. A bővítés mind a régió, mind pedig Európa egésze számára előnyös lehet, mert hozzájárul a kontinens stabilitásához, virágzásához és békéjéhez - nyilatkozta Sassoli a Funke német médiacsoportnak.

David Sassoli
Európai Unió
Nyugat-Balkán

Most

16:17, Frissítve: 17:20

Levendulanapok Szabadkán

Jótékonysági Levendulanapokat tartottak a szabadkai Vasutastelep üzletközpontjában. A látogatók levendulapalántát, vágott virágot, levendulavizet- és olajat, valamint más kézműves termékeket is vásárolhatnak.
14:47, Frissítve: 14:53

Szurkoljunk a magyar női pólósoknak!

VB-döntőt játszik 20 órától a magyar női pólóválogatott. Az ellenfél az Egyesült Államok csapata, mely a torna legnagyobb esélyesének számít.
14:41, Frissítve: 16:54

Hajnal Jenő: Az öröm és a megtiszteltetés díja ez

Emlékplakettet adományozott Hajnal Jenőnek a budapesti székhelyű Nagy Imre Társaság. A Magyar Nemzeti Tanács elnökének így köszönték meg munkáját az ’56-os eseményekre való emlékezés kapcsán, illetve közreműködését az emlékhelyek létrehozásában.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.