Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Franc Zhurda

Nyugat-balkáni vezetőkkel tárgyalt Merkel

2021.09.14
16:42
Forrás
Szerbiai RTV
A nyugat-balkáni országok vezetőivel tárgyalt Angela Merkel német kancellár Albániában.

Az egyeztetésen részt vett Ana Brnabić szerb kormányfő, Edi Rama albán miniszterelnök, Zoran Zaev észak-macedón kormányfő, Zdravko Krivokapić montenegrói miniszterelnök, Zoran Tegeltija, Bosznia és Hercegovina Minisztertanácsának elnöke, illetve Albin Kurti a koszovói kormány elnöke is. Angela Merkel a belgrádi látogatását követően egyébként ma reggel utazott el Tiranába. A tervem az volt, hogy mindegyik országba ellátogatok, de ez lehetetlen volt, mivel az 3-4 napot vett volna igénybe. Hálás vagyok, hogy itt találkozhatunk - fogalmazott a találkozó előtt a német kancellár.

nyugat-balkáni csúc
Nyugat-Balkán
nyugat-balkáni
Angela Merkel
Ana Brnabić
Edi Rama
Zoran Zaev
Zdravko Krivokapić
Zoran Tegeltija
Albin Kurti

Most

19:47, Frissítve: 19:55

Klári néni újra énekelt Moholon

Harmadik alkalommal emlékeztek meg Moholon a Csobolyó Művelődési Egyesület szervezésében emléknappal és gyönyörű dallamokkal Vlasityné Zélity Klára életéről és munkásságáról.
16:00, Frissítve: 19:59

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.

Népszerű

Börtönbe vonul Lagzi Lajcsi

Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.