Ugrás a tartalomra

Odžić marad a Vajdasági Párt élén

2019.01.27
18:59
2019.01.27
19:06
Forrás
Pannon RTV
Aleksandar Odžić beszédében úgy fogalmazott, hogy büszke arra, hogy a párt megmaradt és a nem megfelelő körülmények között még erősödni is tudott.

Ismét Aleksandar Odžićot választották meg a Vajdasági Párt elnökének. A választással egyidejűleg a párt statútumának módosításáról, illetve programjáról is egyhangúan döntöttek. A Vajdasági Párt továbbra is a decentralizáció mellett száll síkra, illetve kiáll a munkások jogaiért, valamint küzdeni fog az egészségügy, az oktatás, a mezőgazdaság és a nyugdíjrendszer megreformálásért is - olvasható a politikai tömörülés közleményében.

Vajdasági Párt
Aleksandar Odžić

Most

16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
15:20, Frissítve: 16:34

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.