Ugrás a tartalomra
Tanjug/Szerb Államelnökség

Ohridban tárgyal Vučić, Zaev és Rama

2019-11-09
19:01
2019-11-16
10:37
Forrás
Tanjug, RTS
A szerb elnök, az észak-macedón és az albán miniszterelnök az emberek, az áru, a szolgáltatások és a tőke szabad áramlásának kezdeményezéséről tanácskoznak Észak-Macedóniában.

Egy hónappal ezelőtt Újvidéken állapodtak meg azokról a lépésekről, amelyek mindhárom ország gazdasági növekedését eredményezhetik, és vonzóbbá tehetik őket a befektetők körében. Az elképzelések szerint ohridi tárgyalásukon már a konkrét intézkedésekről is megállapodhatnak az államvezetők. A háromoldalú találkozó holnap reggel folytatódik, és a bejelentések szerint azt követően nemzetközi szervezetek és intézmények képviselőivel is megbeszélést folytatnak majd.

Ohrid
Észak-Macedónia
Zoran Zaev
Edi Rama
Aleksandar Vučić

Most

19:18, Frissítve: 19:25

Jótékonysági Lutheránus bál Ludason

Csaknem 200 fő részvételével tartották meg Ludason a 3. Lutheránus bált. Az eseményen a verbászi evangélikus templom renoválási munkálatainak folytatására gyűjtöttek pénzt.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.