Ugrás a tartalomra

Ohridban tárgyal Vučić, Zaev és Rama

2019.11.09
19:01
2019.11.16
10:37
Forrás
Tanjug, RTS
A szerb elnök, az észak-macedón és az albán miniszterelnök az emberek, az áru, a szolgáltatások és a tőke szabad áramlásának kezdeményezéséről tanácskoznak Észak-Macedóniában.

Egy hónappal ezelőtt Újvidéken állapodtak meg azokról a lépésekről, amelyek mindhárom ország gazdasági növekedését eredményezhetik, és vonzóbbá tehetik őket a befektetők körében. Az elképzelések szerint ohridi tárgyalásukon már a konkrét intézkedésekről is megállapodhatnak az államvezetők. A háromoldalú találkozó holnap reggel folytatódik, és a bejelentések szerint azt követően nemzetközi szervezetek és intézmények képviselőivel is megbeszélést folytatnak majd.

Ohrid
Észak-Macedónia
Zoran Zaev
Edi Rama
Aleksandar Vučić

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.