Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Október végén tartják az SZHP választási közgyűlését

2021.09.18
12:47
2021.09.18
17:07
Forrás
Pannon RTV
4000 küldöttet várnak.

Miloš Vučević bejelentette, hogy október végén tartják meg a Szerb Haladó Párt választási közgyűlését. A párt főbizottságának ülése után a Szerb Haladó Párt alelnöke elmondta, a párt választási közgyűlését október 21-e és 24-e között rendezik meg. Miloš Vučević az újságíróknak elmondta, hogy a választási közgyűlés 4000 küldöttből fog állni, valamint új személyeket várnak a párt vezetésébe a választási közgyűlés után.

Miloš Vučević, alelnök, Szerb Haladó Párt: „Tehát a választási közgyűlés után új arcokat várunk a legnagyobb pártszervekben, de erről a küldöttek döntenek, előtte pedig a helyi és önkormányzati bizottságok tagjai. 4000 küldött alkotja a választási közgyűlést, és valószínűleg ez lesz Szerbia legnagyobb választási közgyűlése.”        

Miloš Vučević
SZHP
Szerb Haladó Párt

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.