Ugrás a tartalomra

Októberben folytatódnak a tárgyalások

2021.09.08
16:56
2021.09.17
14:36
Forrás
Tanjug
Véget értek a Belgrád-Pristina párbeszéd szeptemberi szakértői szintű tárgyalásai Brüsszelben.

Előrelépés történt az eltűnt személyek felkutatása tekintetében a Belgrád-Pristina párbeszéd szakértői szintű tárgyalásának köszönhetően. Petar Petković, a Koszovó-ügyi iroda igazgatója szerint a koszovói fél nem akart tárgyalásokba bocsátkozni a Szerb Községek Közösségének megalapításról, energetikai vagy igazságügyi kérdésekről. Besnik Beslimi, a pristinai küldöttség vezetője úgy fogalmazott, nem született olyan megállapodás, amely lehetővé tenné a legmagasabb szintű találkozót Aleksandar Vučić és Albin Kurti között. A szakértői tárgyalások várhatóan október második felében folytatódnak.

Brüsszel
Pristina
Koszovó
Petar Petković
Belgrád

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.