Ugrás a tartalomra

Online ülést tartott a Magyar Nemzeti Tanács

2021.12.10
16:57
2021.12.10
20:40
Forrás
Pannon RTV
Snejder-Sára Ildikót, az újvidéki Európa Kollégium eddigi igazgatóját javasolta az intézmény vezetőjének újbóli kinevezésére a Magyar Nemzeti Tanács. A 27. elektronikus ülésen jóváhagyták a Magyar Szó és a Hét Nap jövő évi munka- és pénzügyi tervét.

A Magyar Szó tervei között szerepel a nyomda két üzemrészlegének egyesítése, továbbá a nyomda első részlegének helyén a kiköltöztetés után iskoláskor előtti intézmény, konferenciaterem, valamint sajtó- és nyomdamúzeum létrehozása. A Hét Nap a lehetőségek függvényében az élőújságok hagyományát élesztené újra. Emellett az MNT iskolaigazgatói kinevezéseket is támogatott, valamint igazgatóbizottsági és iskolaszéki tagcseréket is jóváhagyott.

Csatolmányok
A Magyar Nemzeti Tanács közleménye az elektronikus szavazás útján lebonyolított huszonhetedik üléséről
Magyar Nemzeti Tanács

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.
16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.