Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/korábbi felvétel

Orbán: Az EPP működjön együtt a Salvini vezette jobboldallal

2019-05-01
14:44
Forrás
hirado.hu
Matteo Salvini, az olasz kormánypárt vezetője jelenleg az egyik legfontosabb ember Európában a migráció megállítása és az EU átalakítása terén.

Ezt mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a La Stampa olasz lapnak adott interjújában. A magyar kormányfő szerint az Európai Néppárt öngyilkos küldetésre készül, ha ismét a baloldalhoz akarja kötni magát. Hozzátette, Salvini olasz miniszterelnök-helyettesként, a római kormány belügyminisztereként érkezik nemsokára Budapestre, ugyanakkor pártügyekről is egyeztetnek majd. Orbán az interjúban kifejtette továbbá, hogy Magyarország nem akarja feladni identitását, és a kereszténységet tartja nemzetmegtartó erőnek és szerinte a nyugati multikulturalizmus képviseli a fejlődést.

Orbán Viktor
Matteo Salvini
Európai Néppárt

Most

14:31, Frissítve: 14:40

Új járműveket kapnak a tűzoltók

A Rendkívüli Helyzetek Szektora ebben az évben annyi tűzoltókocsit kap, amennyire nem volt példa az utóbbi évtizedben - jelentette be Nebojša Stefanović ma Pancsován.
14:11, Frissítve: 14:27

Szenteleky Kornélra emlékeztek Szivácon

Szentmisével, koszorúzással és könyvbemutatóval emlékeztek meg Szenteleky Kornélról, a vajdasági magyar irodalom jeles alakjáról Szivácon halálának 86. évfordulóján.
12:09, Frissítve: 12:18

Horgászok! Engedély?

2020-ban a hobbi horgászok éves engedélye 7.000 dinárba fog kerülni, míg a napi engedély ára 1.000, a többnapos engedély ára pedig 2.000 dinár lesz minden horgászterületen.

Népszerű