Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/korábbi felvétel

Orbán: Az EPP működjön együtt a Salvini vezette jobboldallal

2019-05-01
14:44
Forrás
hirado.hu
Matteo Salvini, az olasz kormánypárt vezetője jelenleg az egyik legfontosabb ember Európában a migráció megállítása és az EU átalakítása terén.

Ezt mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a La Stampa olasz lapnak adott interjújában. A magyar kormányfő szerint az Európai Néppárt öngyilkos küldetésre készül, ha ismét a baloldalhoz akarja kötni magát. Hozzátette, Salvini olasz miniszterelnök-helyettesként, a római kormány belügyminisztereként érkezik nemsokára Budapestre, ugyanakkor pártügyekről is egyeztetnek majd. Orbán az interjúban kifejtette továbbá, hogy Magyarország nem akarja feladni identitását, és a kereszténységet tartja nemzetmegtartó erőnek és szerinte a nyugati multikulturalizmus képviseli a fejlődést.

Orbán Viktor
Matteo Salvini
Európai Néppárt

Most

18:40, Frissítve: 18:59

Itt a felfrissülés

Ma délután fél 6 körül viharos széllökésekkel tört be térségünkbe a hidegfront, Magyarország irányából. Fél órával korábban még fürdőzőkkel és sétálókkal volt tele a palicsi móló.

Népszerű

Cápát láttak Makarskán

Cápát láttak a közkedvelt horvátországi üdülőhelyen, Makarskán. Egy videó is előkerült, amin az látható, hogy egy cápa úszik a vízben nem túl messze a parttól.

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.